top of page

Rock4   I   Nederland

Al enkele jaren proberen we deze kanjers te strikken. En eindelijk zijn we er in geslaagd! Eén van deze vier heren organiseert namelijk ook een a capellafestival in Hongarije dat bijna altijd samenvalt met onze editie... bijna. Maar deze editie dus niet.
De naam van de groep reflecteert hun repertoire. Ze putten met sterke arrangementen uit de quasi oneindige reeks rocknummers en weten die met hun vier stemmen en ijzersterke, zelfgeschreven arrangementen bovendien heel mooi te brengen. In de a capella wereld een begrip van kwaliteit! We hopen dat u ook kan genieten!

Rock4 wil jullie graag iets zeggen...

Rock4 is een 'Nederlandse' zanggroep die graag experimenteert met bekende pop- en rocknummers, zonder dat muziekinstrumenten ooit worden gemist. Met veel humor presenteren zij een scala aan zorgvuldig gearrangeerde, kleurrijke nummers waarin vier stemmen de onmiskenbare stijl van Rock4 prachtig laten samensmelten. Een stijl die hen de afgelopen jaren internationale erkenning heeft opgeleverd en die het publiek zeker zal verrassen en boeien.

 

De muziek van Rock4 is geen standaard vocale muziek. Elk nummer wordt zorgvuldig geanalyseerd en teruggebracht tot de essentie en van daaruit opgebouwd tot een vrijwel nieuw nummer. De line-up van Rock4: Miklós Németh, de charismatische baszanger, Lucas Blommers, die een warm klassiek tenorgeluid toevoegt, Phillip Schröter als ritmische bariton, en – last but not least – zanger Luc Devens met zijn indrukwekkende solo’s.

 

Prachtige arrangementen en intense zang hebben hen ertoe gebracht de kloof tussen rockmuziek en theater te dichten. Ze kopiëren nooit zomaar een nummer, maar ze zijn altijd op zoek naar een karakteristieke benadering van de muziek. Hun muziek is niet louter bedoeld om te entertainen, maar om je echt te ontroeren.

beschrijvende tekst Groep
Video Rock4
bottom of page