top of page

Just Vox   I   België

... heet je welkom op hún manier!

Talent van eigen bodem? Dát is ook één van de maatstaven van Stemvork en dat weten ook de mensen die ons wat kennen. Die kwaliteit hebben we opnieuw gevonden. Deze vier zangers én een steengoeie beatboxer uit het Brusselse, onder de naam Just Vox, zijn in een mum van tijd gegroeid naar een groep die potten kan breken in de a capella wereld. En dat ze dat ook daadwerkelijk doen, hoor en zie je hiernaast maar ook in alle andere materiaal dat je van hen vindt.
Onderaan deze pagina vind je een video waarin ze zichzelf presenteren. 

Just Vox - 2 © Guy Schotte.jpg

© Guy Schotte

De stem biedt oneindig veel mogelijkheden en deze vier zangers verkennen dat potentieel van hun stemtimbre ten volle. Het zijn immers niet alleen stemmen maar ook gitaren, basgitaar, trompetten, keyboard... Hun stembanden worden zo een echt orkest en bieden een uniek muzikaal moment, heel mooi afgewerkt door een indrukwekkende beatboxer. Dat ook deze beatboxer top is zal je ook wel merken aan de video onderaan dit geschrijf. Hij maakt een wezenlijk en onmisbaar deel van de groep uit.

Hun specialiteit is om met originele arrangementen bekende liedjes van verschillende genres te herinterpreteren en zo een ongekend repertoire aan te bieden. Met hun energie zullen deze zangers je meenemen op een reis door de tijd en stijlen en je laten meegenieten van een waar muzikaal spektakel vol harmonieën en een vleugje humor.

Herontdek de populaire klassiekers en dat op een geheel nieuwe manier!

Hun aantreden op Stemvork wordt vast en zeker een uitzonderlijk a capella moment dat je zeker zal bekoren!

Vier stemmen én een beatboxer die samenkomen om één geheel te vormen: dat is Just Vox.

Laat je inpakken door deze ‘vijfsterrenmuziek’..!

beschrijvende tekst Groep
Video
bovenaan pag. Just vox
bottom of page