top of page

Just Vox   I   België

Talent van eigen bodem? Dát is ook één van onze maatstaven en dat weten ook de mensen die ons wat kennen. Die kwaliteit hebben we opnieuw gevonden. Deze vier zangers én een steengoeie beatboxer uit het Brusselse, onder de naam Just Vox, zijn in een mum van tijd gegroeid naar een groep die potten kan breken in de a capella wereld. 
Onderaan deze pagina vind je een video waarin ze zichzelf presenteren. 

Just Vox - 2 © Guy Schotte.jpg

© Guy Schotte

De stem biedt oneindig veel mogelijkheden. Onze vier zangers verkennen het volle potentieel van hun stemtimbre en zijn niet alleen stemmen maar ook gitaren, basgitaar, trompetten, keyboard. Hun stembanden worden zo een echt orkest en bieden een volledig uniek muzikaal moment. Onze beatboxer maakt dit vocale orkest compleet. Beatboxing is een vorm van vocale percussie die voornamelijk gericht is op het produceren van drumslagen, ritme, muziek, geluiden en geluidseffecten met behulp van de mond, lippen, tong en stem.

Een uniek a capella moment dat je zeker zal bekoren! Zonder instrumenten, alleen met vier stemmen en een beatboxer met unieke universa die samenkomen om één geheel te vormen. Onze specialiteit is om met originele arrangementen bekende liedjes van verschillende genres te herinterpreteren en zo een ongekend repertoire aan te bieden. Met hun energie zullen deze zangers je meenemen op een reis door de tijd en stijlen en je laten meegenieten van een waar muzikaal spektakel vol harmonieën en een vleugje humor. Herontdek de populaire klassiekers en dat op een geheel nieuwe manier!

beschrijvende tekst Groep
Video
bovenaan pag. Just vox
bottom of page