Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/1/0/6/stemvork.eu/httpd.www/includes/menu.inc).

Home

... we ook deze vierde editie opnieuw de 'innerlijke mens' willen helpen versterken? We doen beroep op twee 'cateraars', met ook twee totaal verschillende stijlen, maar allebei éven lekker. Meer daarover later...

... Jazzation, de a capellaformatie uit Hongarije die op ons vorig festival de pannen van het dak zong in de kleine kapel, op het Internationaal a cappellafestival in de Deense stad Århus, de eerste prijs wegkaapte? Op datzelfde festival won Sub5, die nú naar het festival komen, de prijs voor het meest 'innovatief arrangement' voor een [verplichte] bewerking van 'Set Fire to the rain' van Adele... Stemvork, altijd op zoek naar klasse...

... de dames van Black Voices al bijna op één van de vorige edities kwam zingen? Het jaar dat Latvian Voices op het festivalpodium stond, wachtte Stemvork op een definitieve bevestiging van zowel hen als van Black Voices. De eerste bevestigingsmail was van Latvian Voices. Dat maken we dus dit jaar goed... ;-)

Vier topensembles, staan verspreid over vier verschillende podia. Drie daarvan liggen op het terrein van scholengroep Sint-Rembert, onze gewaardeerde partner. Het oude hospitaal Ten Walle fungeert opnieuw als extra podium. Beide locaties bevinden zich in de Bruggestraat te Torhout, ter hoogte van het zwembad.

We verwelkomen u graag, met heel het gezin, op het familievriendelijke Stemvorkfestival. Alle kinderen tot 12 jaar kunnen gratis van het festival genieten, zodat die fijne culturele uitstap niet al te zeer doorweegt op het gezinsbudget.

Contactformulier

Alle locaties zijn rolstoelvriendelijk.